Image

Olen Suvi Kinnunen. Rakastan elämässäni harmoniaa, musiikkia, luontoa, kauniita vanhoja asioita… Jos ’tasapainottaja’ olisi ammatti, niin se olisi unelmatyötäni. Haluan auttaa muita kanssakulkijoita auttamaan itseään, onhan tasapainoinen hyvinvointi tärkeä osa kaikkien elollisten elämää.

Löysin polkuni äänimaljaohjaajaksi elämäni eräänlaisessa käännekohdassa. Vuorotteluvapaa työstäni kehitysvammaisten parissa avasi minulle mahdollisuuden tutkia syvemmin itseäni puhuttelevia asioita: äänivärähtelyä, harmoniaa, hengitystä sekä lempeää ja kehoa kunnioittavaa liikettä.

Musiikki ja laulaminen on kuulunut elämääni koko ikäni ja tiedän miten voimakkaasti ääni voi meihin vaikuttaa. Ensimmäinen kokemus äänimaljoista tuli kun joogaohjaaja soitti niillä loppurentoutuksessa. Tämä hieman mystinen äänimaailma vaikutti minuun niin vahvasti, että halusin tietää enemmän ja kouluttauduin äänimaljaohjaajaksi ja myöhemmin myös eläinten äänimaljahoitajaksi. Eteeni avautui mielenkiintoinen maailma ja nousi vahva tunne siitä, että tätä haluan tehdä enemmän.

Polku myös oman sisäisen voiman ja äänen löytämiseen oli alkanut. Halu syventää ymmärrystäni kehon ja mielen sekä hengityksen harmoniasta vei minut opiskelemaan hengitysohjaajaksi  ja  Yin- ja Soundful Yin®¬jooga ohjaajaksi. Olen saanut hienon mahdollisuuden auttaa toisia kohti tasapainoisempaa elämää joogan ja äänimaljojen sekä hengityksen avulla.

Kutsun sinut pysähtymään ja huoltamaan lempeästi kehoasi sekä mieltäsi.

Sopusointia sydämellä

 

Image
Image