Äänimaljahoidot

“Everything in life is vibration” – Albert Einstein

Image

Yleistä


Äänimaljahoitojen historia yltää yli 5000 vuoden päähän.
Idän kulttuurit uskovat että maailma luotiin alkuvärähtelystä ja että harmonisilla äänillä on parantava vaikutus.
Äänimaljahoitoja käytetään syvärentouttamiseen ja sen avulla voidaan hoitaa tehokkaasti mieltä ja kehoa. Ääniaallot kulkevat kehon kudoksissa ja nesteissä ja vaikuttavat myös hermostoon niin, että syvä rentouden tila on mahdollista saavuttaa ja stressi voi lievittyä. 
Koska ääni on värähtelyä se saavuttaa kehossa sellaisetkin paikat, joihin ei muilla hoidoilla ole mahdollisuutta päästä käsiksi.  Ääniaallot rentouttavat lihakset ja kehon osat vähitellen ja lempeästi ilman runnomista. 

Kenelle


Äänimaljahoidolla hoidetaan niin ihmisiä, kuin eläimiäkin. Se on lempeä hoitotapa, joka sopii melkein kaikille (joitain sairaustiloja lukuunottamatta, kysy lisää minulta)
Äänimaljoilla voidaan hoitaa tehokkaasti mm.
stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitys-tiloja. Hoito sopii myös erinomaisesti esimerkiksi ylivilkkaiden lasten rentouttamiseen ja rauhoittamiseen.

Hoito


Äänihieronta tapahtuu makuuasennossa ja sen aikana ollaan vaatteet päällä. Värähtely kulkeutuu kehon joka soluun syvärentouttaen.  Hoidon kesto on 45-60 minuuttia. Hoidon jälkeinen rentoutunut ja harmoninen olo kestää vielä pitkään hoidon jälkeenkin.
Image

Mitä asiakkaani kertovat