Soundful Yin® Yoga

Tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus

Image

Yleistä


Soundful Yin® Yoga -tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua.

 

Tunnilla ohjaajat käyvät jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri
kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja
soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon
rentoutumista äänivärähtelyn avulla.

Soundful Yin®Yoga on syvärentouttava hoitomuoto, joka vaikuttaa hermostoa rauhoittaen, stressihormoni kortisolin tasoa madaltaen,edistäen side- ja lihaskudoksen ja nivelten venyvyyttä ja energiansaantia, aktivoiden imunesteiden ja verenkierron virtausta,tehostaen kuona-aineiden poistumista ja tuoden levollisen olon.

Kenelle


Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta. Rentouttava harjoitus sopii kaikille.

Hoito


Tunnin kesto on 90 min. Tarvitset päällesi mukavat vaatteet, joilla on helppo rentoutua eri asennoissa.

 


Image

Mitä asiakkaani kertovat


Laura Tulisalo

Äänimaljahoito

Suvin äänimaljahoito oli niin rentouttava kokemus, että jäi hierojat ja kelluntatankit kauas taakse. Koko vartalo oli kuin uudesti syntynyt yhden hoidon jälkeen. Pelkästään Suvin läsnäolo on rauhoittavaa ja lempeää puhumattakaan äänimaljojen luomasta mielettömästä tunnelmasta. Energian tunsi, kuinka se eli ympärillä ja kävi jokaisen pienenkin osan kehossa läpi samalla rauhoittaen mieltä. Kokemus, joka pitäisi kaikkien päästä kokemaan <3 Kiitos Suvi.